Культурно – досуговый центр                                                                                                  Привет:Гость | Группа:Гости | 03.05.2024| Выход  
Форма входа

Категории
Погода
Календарь
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Сентябрь » 3 » «Ти єдина й неподільна, Україна моя, вільна!»
10:55
«Ти єдина й неподільна, Україна моя, вільна!»

23 серпня у Новоазовському КДЦ пройшов урочистий захід, присвячений 22-й річниці Незалежності України «Ти єдина й  неподільна, Україна  моя, вільна!»

На сцені КДЦ имитація світанку...

 «О, Боже, дай повік любити край,

Де квітка, пташка і зелений гай,

Де кожна вірна тій землі дитина

Живе єдиним словом:«Україна!»,

Під такі чарівні слова та українську мелодію, із – за берізок виходить парубок, граючи  на сопілці. З різних сторін сцени до ньго сходяться дівчата в українському вбранні, в руках у них гілки калини. Вони виконують хоровод у спілкуванні з парубком.

На приспіви пісні в зал для глядачів з різних дверей входять діти з жовтими та блакитними прапорцями. Вони вітають  ними присутніх.

Також, новоазовців зі святом щиро привітали голова Новоазовської районної ради Андрієнко П.І., начальник міліції Новоазовського районного відділу ГУ МВС Україні у Донецькій області Моргун О.В. та, звісно, колектив художньої самодіяльності Новоазовського КДЦ: народний вокальний ансамбль «Сударушка», студія сольного співу, театр поезії рідного краю «Натхнення» та хореографічний колектив АРС.

Категория: Новости КДЦ | Просмотров: 383 | Добавил: КДЦ | Теги: Новоазовск | Рейтинг: 0.0/0
часы
Поиск
Радио
Онлайн радио
Новости культуры
Фото
Наш опрос
Ваша оценка работы КДЦ

Всего ответов: 19
Друзья сайта
%
Наш адрес - город Новоазовск, улица Ленина, дом 25
Новоазовский КДЦ .