Культурно – досуговый центр                                                                                                  Привет:Гость | Группа:Гости | 06.05.2024| Выход  
Форма входа

Категории
Погода
Календарь
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Февраль » 12 » Хореографічний колектив «АРС нова» Новоазовського КДЦ
11:32
Хореографічний колектив «АРС нова» Новоазовського КДЦ

У наш час у суспільстві гостро постає проблема розвитку української культури серед молоді. Молодь  намагаэється дізнатися більше про культуру інших держав, ніж про свою, бо це модно та, на їхню думку, набагато цікавіше. Але ми живемо саме в Україні. Ми повинні знати фольклор своєї Батьківщини та передавати його із покоління в покоління, як це робили наші прадіди, діди та батьки.

Серед багатющої історії творчості однієї з найяскравіших сторінок є народна творчість України. Не тільки в нашій країні, а й далеко за її межами вона здобула собі заслужену славу. Настільки щедро обдарований народ український створив багатожанрове мистецтво. І серед усіх мистецтв танок займає особливе місце.


Характеризуючи загальнонаціональні танці України, слід передусім відзначити те, що на їх розвиток величезний вплив мали українські обряди. Достаток народних обрядів, звичаїв, святкувань, гулянь - породжувало нові традиції, нові танці. За допомогою хореографічного мистецтва ми відчуваємо багатство , колоритність українських пісень, байок, балад, дум.


У танцях можливо передати образи з українських казок, легенд, притч. Через національний костюм передаємо історію розвитку української культури.


Виходячи саме з таких позицій у вересні 2010 року був створений хореографічний колектив «АРС нова» Новоазовського КДЦ.

У нього входять колективи п’яти  вікових груп дітей віком від 3 до 17 років. Загалом у колективі 94 вихованця. Вони займаються по розкладу, згідно з віковими особливостями дитини.


Категория: Новости КДЦ | Просмотров: 397 | Добавил: КДЦ | Теги: Новоазовск | Рейтинг: 0.0/0
часы
Поиск
Радио
Онлайн радио
Новости культуры
Фото
Наш опрос
Ваша оценка работы КДЦ

Всего ответов: 19
Друзья сайта
%
Наш адрес - город Новоазовск, улица Ленина, дом 25
Новоазовский КДЦ .